Forduló
6

Örök szerelmi történet .

A könyv a sablonos szerelmi történetek mellett nagyon sokszor megtudja lepni az olvasót egy-két váratlan fordulattal. A történet kezdetén megismerjük a két főszereplőnket a szuper milliomos lányát Lilacot és a háborús kitüntetett szegény anyagi háttérrel rendelkező Tarver. Az Icarus űrhajó az úticél felé tart, amikor meghibásodik a fedélzet és csak ők ketten élik túl és zuhannak le, egy teljesen lakatlan és ismeretlen bolygóra. Tarver először nem szimpatizál a lánnyal, de mivel egymásra vannak utalva és jobban megismerik egymást rájönnek, hogy egymásnak vannak teremtve. A bolygóval az elejétől fogva nem stimmel valami, de a főhőseink mit sem tudva elindulnak felfedezni ezt a bolygót. Közben nagy konfliktusokba kalandokba keverednek, ami csak még jobban összeköti őket. A történet befejezésére az író azt találta ki, hogy a két szereplő veszélybe kerül, ugyanis életveszélyessé válik az Égitest. Eldöntik hogy elmenekülnek a bolygóról és végignézik, ahogy a bolygó, ami az ő világuk volt darabjaira hull.

Azért volt jó olvasni, mert az űrbe kijutni nem igazán könnyű dolog és a jövőben elképzelhető egy ilyen fantasztikus találmány, ami eljuttat minket más bolygókra.
Lennék a szereplő (Lilac) helyében, ugyanis én is meg szeretném tapasztalni az űrutazás rejtelmeit persze nem ilyen veszélyes módon 
Annak ajánlom, aki szereti a szerelmi és fantasztikus regényeket.
Ne olvassa el, akit nem érdekelnek a futurisztikus történetek.

Barátság
5
Bátorság
9
Önfeláldozás
10
Műveltség
6
Őszinteség
8
Elgondolkodtató történet
4
Erőszak
2
Izgalom
10
Mindennapi történet
2
Nevettem rajta
3
Szerelem
10
Sírtam rajta
1
Tetszett
5
Varázslatos történet
6