csillagokA beavató lapot és a fanfictiont készítette: CSOPORTNÉLKÜLIEK - Ágói könyvdílerek - Jászágó

Amie Kaufman, Meagan Spooner: Lehullott csillagok

 

Titanic az űrben! Halál, fájdalom, remény, szerelem….
Lilacnak és Tarvernek soha nem kellett volna találkozniuk. Két ily különböző ember, kiknek a Párkák* egy sorsot, egy jövőt szántak. Egy tragédia, mely több mint 50 ezer ember életét meghatározza. Egy világ. Két élet. Egy végzet.

A két túlélő egy ismeretlen bolygóra zuhannak le. Küzdeniük kell az túlélés érdekében. A természet nem nagyon van a segítségükre, de ők csak mennek és mennek, hogy végre biztonságba kerüljenek.
Lilac és Tarver csak haza akartak menni, visszatérni az életükhöz és elfelejteni ezt az egészet. Reményvesztetten jönnek rá, hogy csak ők vannak ketten a bolygón. Legalábbis ezt gondolják először, egészen addig még Lilac meg nem hallja a hangokat. A hangok miatt egyre több mindenre fényt derítenek. Végül elérnek egy bunkerba, ahol még több titokra bukkannak. A titkok elfogják pusztítani őket? A szerelmük - mely egyre mélyebbé válik - túléli a csapásokat, melyeket a világ, a hangok és maga a bolygó okoz?

„Egy pillanatra megmerevedik előttünk a kép: ez a mi világunk, az életünk, ami egy maréknyi széthullott csillagra korlátozódott, melyek félig már elvesztek az ismeretlen űrben.”

Fordulatos, megdöbbentő, letaglózó.
Ismerd meg te is Lilac és Tarver történet és tudd meg, hogy milyen, mikor egy száguldó csillagon zuhansz a végzeted felé.

*A sorsistennői a görög mitológiában.

Végezetül pedig fogadják sok szeretettel a hangos beavató lapunkat IDE kattintva. :) (Mi minden alkalommal felolvassuk magunknak, és közben annyira jól szórakozunk, hogy úgy döntöttünk most megosztjuk veletek. :D)

Azért volt jó olvasni, mert az írók egy hihetetlen világot teremtettek, mely át volt szőve szerelemmel és kalanddal. 
Lennék a regényben főhősnő, mert nagyon király lenne felfedezni egy új bolygót. :D
Annak ajánlom, aki nem riad vissza egy romantikával fűszerezett, hipergalaktikus űrutazástól. ;)
Ne olvassa el, aki nem szereti a sci-fit, mert ez az. :))))

fFanfiction a Lehullott csillagok című műhöz:

Epilógus

20 évvel később valahol egy hipergalaktikus iskolában….

Becsöngettek és mint mindenki én is leültem a helyemre és vártam, hogy megérkezzen a tanárunk, Mr. Roberts. Nagyon izgatott voltam, mert ma kellett bemutatnunk a kiselőadásunkat a példaképeinkről. Hirtelen abba maradt a nyüzsgés, mikor belépett a tanár a terembe...
A fanfiction IDE kattintva olvasható tovább.

 

Barátság: 10

Bátorság: 10

Önfeláldozás: 10

Műveltség: 4

Őszinteség: 6

Elgondolkodtató történet: 10

Erőszak: 8

Izgalom: 10

Mindennapi történet: 3

Nevettem rajta: 2

Szerelem: 10

Sírtam rajta: 7

Tetszett: 10

Varázslatos történet: 10