suzumaA beavató lapot és a fanfictiont készítette: BARÁTSÁGOSAK - Sajtkukacok - Kecskemét

Tabitha Suzuma: Forbidden - Kimondhatatlan

 

Egy szerelem, ami nem ismer határokat. Egy szerelem, ami felvállalhatatlan a világ előtt. Egy szerelem, ami túlmutat a testvéri kötelékeken.

Lochan és Maya együtt nevelik kisebb testvéreiket, míg az anyjuk otthon sincs, ha mégis, akkor meg részeg. Az apjuk meg már rég elhagyta őket, így kettejükre hárul minden feladat. Szüleik viselkedését is elég feldolgozni, és ráadásképp arra is rájönnek, hogy teljes szívből szeretik egymást. Először próbálnak ellenállni érzelmeiknek, de végül elsodródnak és onnantól kezdve már nincs számukra megállás. Az események egymást követik, bár próbálják akadályozni, de ez sok fájdalmat, haragot és meg nem értés okoz. 
Vajon hogy végződhet ez a tiltott szerelem? Boldog, csodálatos happyend-del, vagy tragédiával?

Azért volt jó olvasni mert beleláthattunk egy olyan család helyzetébe, amibe senki, mert titkolni szokták. Elgondolkodtató, érzelmekkel dús történet volt, amit nem felejtünk el egyhamar. 
Nem lennék a regényben főhős, mert túlságosan megterhelő, mint fizikailag, mint érzelmileg. Jelenlegi álláspontunk szerint egyikünk sem lenne képes arra, amire a főhőseink igen. 
Annak ajánlom, aki szereti a lassan kialakuló szerelmet, az élet rosszabbik oldalát bemutató történeteket. Illetve nem retten el attól a ténytől, hogy a főhőseink, a szerelmespárunk egy testvérpár.
Ne olvassa el, aki gyenge idegzetű és nem kedveli a tabutémákat. Aki túl érzelmes, annak megterhelést jelenthet a könyv.fanfictionFanfiction a Forbidden - Kimondhatatlan című könyvhöz


Végső fejezet

Maya

Csendesen szemerkélt az eső, miközben a temető felé sétáltam. A fák ágai lágyan ringatóztak a tavaszi szélben, pár gyerek vidáman ugrándozott pocsolyáról pocsolyára. Az egész helyzet olyan szépnek, idillinek tűnik, számomra azonban nem jelent vigasztalást.
Már lassan egy év telt el Lochan halála óta, mégis fájdalommal tölt el, minden nélküle eltöltött pillanat. A szenvedéssel teli napok száma nem csökken, a megváltás nem jön, hiába is áhítozom iránta.
A fanfiction IDE KATTINTVA olvasható tovább.

Barátság: 10
Bátorság: 9
Önfeláldozás: 10
Műveltség: 5
Őszinteség: 6
Elgondolkodtató történet: 10
Erőszak: 6
Izgalom: 10
Mindennapi történet: 7
Nevettem rajta: 3
Szerelem: 10
Sírtam rajta: 9
Tetszett: 7
Varázslatos történet: 2