visszajátszás

Kedves Csoportok!

A második forduló kreatív feladata: Visszajátszás

Mire is gondoltunk?
Jelenítsetek meg a könyvből egy adott, akár kedvenc jelenetet fotó formájában! A szereplők lehetnek Ti magatok vagy felkérhettek másokat is! Eljátszhatjátok akár figurákkal, babákkal is!

A Visszajátszást beküldhetitek a weboldalra történő bejelentkezés után. Kérünk Benneteket, hogy az első mezőbe írjátok bele a könyv szerzőjét és a könyv címét, ezután töltsétek fel tallózással a visszajátszott jelenetet a megadott kritériumok alapján. A rendszer csak egy képet enged feltölteni, DE ha több képen keresztül szeretnétek a visszajátszást megjeleníteni, akkor használhattok montázskészítő programot is (például ITT egy online verzió segítségként). Végül a 'Body' mezőben röviden (1-2 mondatban) írjátok le, hogy pl. mivel, hogy hogyan, milyen körülmények között készítettétek a fotót, vagy másoljátok be a könyvből azt a részt, amit megjelenítettetek a fotón.

Végül kattintsatok a Mentés és publikálás gombra!

Beküldési határidő: december 9., vasárnap éjfélSegítségül mutatunk két visszajátszást, melyeket a harmadik évadban készítettek a csapataink:

Az Irodalom visszavág - Kaposvár
Neal Shusterman - Az óceán mélyén

kaposvár

"A kép az általunk választott könyv főszereplőjét, Caden Bosch-t ábrázolja, amin egyszerre van a hajón és a kórházban, azaz a valóság és a fiatal fiú képzelete jelenik meg a képen párhuzamosan."


A Fóti Tó Hölgyei - Felsőgöd
Cassandra Clare: Az angyal (Pokoli szerkezetek 1.)

fóti

"Sophie [...] a tükör előtt felsegítette rá a feketével szegett, sárga ruháját. Az ő ízlésének kicsit kacifántos volt, de Jessamine-nek nagyon tetszett az anyag a szabónál, és ragaszkodott hozzá, hogy varrják meg Tessának. - Én nem viselhetek sárgát, de egy olyan seszínű, barna hajú lánynak, mint te vagy, tökéletes - állította.

Tessának nagyon jólesett, amint a kefe végigsiklott a hajában. A kislánykora jutott eszébe, amikor Harriet néni fésülgette. Annyira elengedte magát, hogy amikor egy idő után Sophie megszólalt, Tessa összerezzent."