Forduló
4

Testbérlők.  Mi jut eszedbe erről? Ne gondolkozz sokat: szó szerint kell érteni. 
Képzeld el, hogy él valaki a testedben. Egy napig, egy hétig, egy hónapig ... Szépkorúak állnak sorba azért, hogy bérbe vehessenek, csak hogy szórakozhassanak egy kis időre újra fiatalként. A bérlés alatt végig öntudatlan vagy, a  végén pedig jó pénzt kapsz érte.
Belemennél, hogy ne kelljen tovább az utcán élned, elhagyatott házakban bujkálnod, éhezned, és folyton pattanásig feszült idegekkel várnod a veszélyt? 
Én megtettem. Kölcsönbe adtam a testem Tylerért és Michaelért. De mire észbe kaptam, már nem csak az ő életük volt a tét.

Felébredtem. Nem olyan volt, mintha álomból riadtam volna fel, inkább ájulás utáni feleszméléshez hasonlítanám.
Nem szabadott volna ilyen hamar, még tartott a bérlés. Nem ezt ígérték...
Ha-ha. Ígéret. Becsület. Igazság. Itt mindez nem számít. Ha a túlélés a célod, egy dolgot kell eldöntened: hogy kiben bízhatsz és, hogy látod-e azt az oldalát is az embereknek, amit elrejtenek előled.

Néha, ha teljesen tanácstalanok, döntésképtelenek vagyunk, vagy fogalmunk sincs, megbízhatunk-e valakiben, azt kívánjuk, bárcsak megszólalna egy hang a fejünkben, hogy eligazítson és megmondja, mit kell tennünk. Engem megszólított ez a hang, de nem segítségként szolgált. Élt, ott bent a fejemben, néha még az irányítást is átvette, ugyanis egy személyhez tartozott. 
A testbérlőm hangja volt, és arra buzdított, hogy öljem meg a szenátort.

Na most kéne rájönnöm gyorsan, kiben bízhatok.

Barátság
7
Bátorság
9
Önfeláldozás
9
Műveltség
8
Őszinteség
5
Elgondolkodtató történet
8
Erőszak
8
Izgalom
9
Mindennapi történet
2
Nevettem rajta
2
Szerelem
7
Sírtam rajta
3
Tetszett
10
Varázslatos történet
4