Forduló
4

Vajon meddig bírja John megfékezni a benne lakozó szörnyeteget? Megelégszik-e a halottasházban lévő hullákkal és a tűz látványával vagy sokkal többre vágyik? Felül kerekedik az őt gyötrő rémálmokon, esetleg hagyja, hogy felemésszék őt?

Egy szociopata is lehet szerelmes? És ha igen, mit csinál az illetővel? Sikerül távol tartania magától és elfelejtenie, vagy nem ilyen egyszerű a dolog, ha egy antiszociális fiúról van szó? Elhívja randizni, ha már a sors is úgy akarja?

John összeállít egy listát, amiben a szabályait rendezi. Megpróbálja betartani az éltben, annyira amennyire az lehetséges. Viszont a történet során kisebb-nagyobb akadályokba ütközik, és egyre nehezebbé válik elrejtenie valódi énjét a külvilág elől. Egy új rejtéllyel találja szemben magát. Ahhoz, hogy végezhessen a démonnal, el kell vetnie a szabályokat, amik szerint egészen idáig élt.

Mikor ő is a szörny házába kerül, rájön, hogy nincs egyedül. Az egész ház egy kínzókamra. A többiek már régebb óta vannak ott. Ember a falba építve, úgy, hogy pont a szoba kínzó részére nyerjen kilátást, ahol megannyi ember vesztette életét hála a fogvatartójának. Nem beszélve azokról akikkel Johnnak is lehetősége lesz találkozni, és átérezni mindazt, amit nekik kellett. A fájdalmat, a nyomorúságot, éhezést és a tehetetlenséget.

Leleményes természetének köszönhetően sikerül megszöknie onnan, és megmenteni az ott tartottak életét azzal, hogy felgyújtja a házat, benne a szörnyeteggel és a lánnyal a falban, akire nem maradt ideje kihozni.

Mi lesz ezután? A belső énje továbbra is gyilkolni szeretne, vagy képes lesz megváltozni? Brooke mit fog reagálni, mikor rájön arra, ki is a szerelme valójában?

Barátság
2
Bátorság
10
Önfeláldozás
10
Műveltség
8
Őszinteség
10
Elgondolkodtató történet
9
Erőszak
10
Izgalom
10
Mindennapi történet
1
Nevettem rajta
1
Szerelem
6
Sírtam rajta
3
Tetszett
10
Varázslatos történet
2