Forduló
4

Fergus Wilson vagyok. 18 éves. Az orvosi diagnózis szerint kataplexiás narkolepsziám van hipnagóg hallucinációkkal és alvás közbeni paralízissel.

Tudom nem érted, úgyhogy elmagyarázom: Éjszaka rémálmok gyötörnek, viszont napközben bármelyik pillanatban elaludhatok. A kataplexia azt jelenti, hogy érzelmi behatásokkor izomgyengeség lép fel. A hipnagóg hallucinációt viselem a legrosszabbul, mert amikor végre el tudok aludni, olyan valóságos és életszerű rémálok gyötörnek, amelynek következtében a testem és az agyam úgy reagál, mintha a való életben történne. Hát ez így együtt elég gázul hangzik, mi?

Sokszor meglepődöm azon, hogy az agyam zegzugos bugyraiban milyen borzalmas dolgok születnek. Alapból sem könnyű életemet az apám még nehezebbé tette. Meggyőződése, hogy csak kitaláltam a betegségemet. Éppen ezért vállalkoztam egy innovatív kísérletre 6 másik hasonló betegségben szenvedő fiatallal együtt. Az orvosok a gyógyulás reményében ajánlották ezt a kísérletet. Mint később kiderült, jobb lett volna, ha nem vállalom el...

Mi lettünk a Béta-csoport, melynek elindítása biztató volt, mert az Alfa-alany kezelése pozitív eredményekkel szolgált. Csakhogy a mi kísérletünknél valami félresiklott és a saját rémálmainkba csöppentünk bele. Nem tudtuk, hogyan kerültünk oda és hogyan szabaduljunk ki, de azt tudtuk, hogy csak egymásra számíthatunk. Rémálomból rémálomba kerültünk át, megannyi borzalmat átélve.

Mikor már azt hittük, hogy meg tudjuk fejteni az Álomcsapda titkát, jött a következő csapás, ami mindent megváltoztatott: volt egy pszichopata közöttünk... 

 

Barátság
9
Bátorság
10
Önfeláldozás
10
Műveltség
8
Őszinteség
2
Elgondolkodtató történet
5
Erőszak
9
Izgalom
10
Mindennapi történet
1
Nevettem rajta
2
Szerelem
2
Sírtam rajta
2
Tetszett
10
Varázslatos történet
5