Az első forduló kreatív feladata: scrapbook

scrap
Mától elérhetővé vált az első kreatív feladat felülete bejelentkezés után a weboldalunkon.

Az első forduló kreatív feladata: scrapbook oldal készítése - naplóoldal készítés fényképpel, sztorival, díszítőelemekkel kiegészítve

Vágj, ragassz, domboríts, dekorálj!

Mire is gondoltunk?
Alkotás során újjáéled a történet.
Dokumentáljátok a saját szemszögetekből, nézőpontotokból a szereplők életét, legjobb történéseket, be/elszólásaikat - idézetekkel. A rövid gondolatokhoz párosítsatok fényképeket, papírokat, díszítő-, dekorelemeket (akár lehet szalag, csipesz, egyéb cukiság), tárgyi emlékeket, amelyek utalnak a történetre, megjelennek a sztoriban, látványosabbá, jobban érzékelhetővé teszik a könyv hangulatát, azt az érzést, amit átéltetek a könyv olvasása során.
Készítsetek közösen olyan scrapbook oldalt A/4 vagy A/3 papírra, amit szívesen megmutatnátok másoknak is, amire szívesen emlékeztek majd vissza évekkel később is!

Hogyan lehet feltölteni a scrapbook oldalt?
1. Bejelentkezés után a jobb oldalsávban válasszátok a Kreatív feadatok alatt a Scrapbook lehetőséget.
2. Az első mezőben adjátok meg, hogy melyik kötethez készítettétek a scrapbook oldalt (szerző+cím).
3. A Leírás mezőben néhány mondatban írjátok le, hogyan készült, milyen technikával a scrapbook, mire figyeljünk oda, miért azokat az elemeket választottátok az elkészítés során, hogyan éreztétek magatokat a közös alkotás során.
4. Töltsétek föl az elkészült scrapbookot. Fotózzátok le vagy a jobb minőség érdekében szkenneljétek be! A felületre egy fotó tölthető föl. Engedélyezett fájltípusok: png, jpg, jpeg
5. Ezután válasszátok a Mentés gombot. És kész! ;)

A kreatív feladat feltöltésének határideje: 2019. november 17., vasárnap 23.59

Jó alkotást kívánunk! :)