Könyvajánló és kézjegy 2.

2ŐSZINTÉK - Introverted Extroverts, Eger

Választott könyv: Dávid Ádám - Finy Petra - Gévai Csilla - Kertész Erzsi - Majoros Nóra - Mészöly Ágnes - Miklya Anna - Nyulász Péter: Találj ki!

" Ha lúzernek hiszed magad,
Vagy csak nem vagy nagy dumás,
Akkor mindig szívás marad
Az osztálykirándulás.
Menekülj innen gyorsan, hátha még lehet,
Az ősök tekintete óvja a léptedet!"

8 különböző személy, akiknek az osztálykirándulás alatti összezártság szenvedésnek indult, de a történet végére igazi csapattá kovácsolódtak össze.
Mikor az osztály éjszakai túrára indul, főszereplőink a szellemjárta kastélyban maradnak a titokzatos kastélytulajdonossal, Karcsi bácsival. Mikor a szereplők különböző kifogásokra hivatkozva a szálláson maradnak, még nem is sejtik, hogy egy izgalmas, rejtélyekkel teli kalandba csöppentek. Az éjszaka során, az eddig egymástól távol álló osztálytársak közelebb kerültek egymáshoz, sőt, barátokká váltak.
De sikerül-e megfejteniük a kastély titkát mielőtt túl késő lenne?   
A regény izgalmas, pörgős cselekménnyel és fantasztikus karakterfejlődéssel. Érdekesség, hogy a 8 szereplőt 8 író szólaltatja meg, de ennek ellenére a fejezetek közt nincs lényeges stílusbeli eltérés, így kerek a történet. Ajánljuk mindenkinek, aki egy lebilincselő, de mégis könnyed olvasmányra vágyik.

1

Karcsi bácsi a könyv egyik főszereplője nevében hagytunk üzenetet a kötetben. Az öregúr úgy érte el, hogy a gyerekek összebarátkozzanak, hogy bonyolult feladatokat adott nekik amit együtt kellett megoldaniuk. Míg a fiatalok ezen ügyködtek, rájöhettek, hogy milyen fantasztikus élményeket és barátokat szerezhetnek, ha nem folyamatosan a telefonjukat bújják.