Bosnyák Viktória: Elképesztő! -Apolló Akadémia

A videó elkészítése nem volt egyszerű feladat, de csapatunk megbírkozott vele. A választott könyvünk Bosnyák Viktóriától az Elképesztő! volt, és úgy döntöttünk, hogy a videót a könyv elején olvasható jelenethez készítjük. A jelenetnek egy szereplője van, Dóri, aki éppen megkapja a postástól a levelet, amiben ikertestvérével együtt meghívást kap egy különösnek ígérkező nyári táborba...

A videót igyekeztük a könyvhöz hűen elkészíteni. Például mivel a történet nyáron játszódik, rövidnadrágban "forgattuk le". A munkát megosztottuk: míg egyikünk az "operatőr" volt, másikunk a "színész". Egyik munka sem könnyű, de úgy gondoljuk, hogy a videó készítése közbeni jó hangulat, és a végeredmény mindenért kárpótol(t) minket. Sajnos a videóvágáshoz egyikünk sem ért, ezért a "kisfilmünk" vágás nélküli, illetve aláfestőzenét sem tettünk alá (nem is éreztük szükségét ennek) 

Összességében tetszett a feladat, vicces volt összerakni ezt a kis videót. Reménykedünk benne, hogy valamennyire izgalmas is lett, hiszen egy kis "kedvcsináló", "bevezető" akart lenni ehhez a különleges könyvhöz.

Videó hivatkozás