A Sztori

Behálózva
Könyvajánló

Egy történet, ami egy pikáns SMS-üzenettel, és egy ismeretlen ismerőssel kezdődik. Olivia összetört és menekül régi élete és fájdalmai elől.
Egy tűzeset, ami egy új környezetbe kényszeríti őt. Szülővárosába való visszaköltözéskor testvére és annak lakótársa befogadja, de az együttélés az elején nem megy zökkenőmentesen. Ez idő alatt megismerkedik egy idegennel aki támasza lessz MR. Téves szám személyében. Oliviának új munkahely után kell kutatnia, ami könnyen megy, viszont ezt hazugság árán éri el. Közben egyre közelebb kerülnek Colinnal,testvére legjobb barátjával. Olivia bizalmába fogadja a fiút és beavatja, a munkahelyi titkába. Mihelyst egyre jobbra fordulnak a dolgok, Olivia szerencsétlenségére valami balul sül el. Kisebb kihagyás után felbukkan Mr. Téves Szám is. Colinnal való kapcsolatában pedig sok nem várt fordulatra számíthat. Végül pedig lehull a lepel az SMA-ek írójáról is.
Egy fordulattokkal teli történet, ami minden fiatal felnőtet leköthet. Számunkra a történt nagyon szimpatikus volt. A humor és a bonyodalmak még érdekesebbé tették.