A Sztori

Könyvajánló

Lucy Strange: A nővérek átka

A könyv a címéből értetődően nővérekről szól, szám szerint hatról. A mű egy nagyjából egyéves szakaszt ír le, amelynek folyamán a lányok élete gyorsan és gyökeresen megváltozik.A nővérek apja egy régi átok szerint próbálja irányítani a lányai életét, de a legidősebb megszökik a titokzatos Telihold vásárral, és harmadik lány, Willa indul az ő keresésére.A könyvet Willa szemszögéből olvashatjuk, és nem csalódunk! Kicsit lassan indul bele, de utána ütemes és gyors lesz a sztori, kisebb-nagyobb csavarokkal útközben. A könyvbeli nevek, szokások óangol, óskandináv és kelta/germán keverékéből alakulhattak ki. Erősebb idegzetű kisgyermekeknek simán beillik esti mesének, hisz csak pár ijesztőbb rész van benne, azok sem nagy dolgok.
Összefoglalva:
Története jól ütemezett és izgalmas; érdeklődést felkeltő. A szereplők szerethetőek, a lányok erősek, eszesek, erényesek és ezzel együtt nőiesek és érzelmesek. Tíz-tizenkét éves kortól ajánljuk.

Grátisz
Hárman összegyűltünk a csapatból és megoldottuk James Hamer-Morton
Sherlock ​Holmes – Szabadulószobás fejtörők című könyvét. A híres detektívnek nyoma veszett, és nekünk kellett megtalálnunk őt. Nagyon jó, és izgalmas volt együtt gondolkodni és nagyon jól éreztük magunkat!
Grátisz