A Sztori

Amelia Mellor: A világ legnagyobb könyvesháza

Videó:
https://www.youtube.com/watch?v=UCI660o4RL4

Könyvajánló

A könyv szerzőjének Amelia Mellornak A világ legnagyobb könyvesháza az első munkája, ami megjelent magyar nyelven. A könyv sajnos nem hozta számunkra az élményt, amit vártunk volna tőle, mivel nem igazán izgalmas, mert mi a fordulatosabb történeteket kedveljük. De ez nem jelenti azt, hogy másoknak ne okozna boldog pillanatokat. A borító tükrözi a könyv tartalmát, mégsem nyerte el igazán a tetszésünket.

Edward Cole a Cole Könyvesház tulajdonosa, a könyvben pedig sorra ismerhetjük meg a gyermekeit. Pearl az, akivel elsőként találkozunk.
Tőle tudjuk meg, hogy egy félelmetes alak mászkál a könyvesházban, aki egy visszautasíthatatlan ajánlatot akar tenni az apjuknak. Ez szörnyű következményekkel járna, Pearl azonban megpróbálja ezt megakadályozni. A legszomorúbb rész számunkra az volt, amikor Pearl testvére meghalt.
Annak ellenére, hogy a történet nem igazán fogott meg bennünket, nagyon jó élmény volt szinte ténylegesen átérezni a hely hangulatát. A könyvek szeretetét is segíti terjeszteni, ezért szerintünk annak való, aki nagyon szereti a könyveket és nagyon szeretne még több könyvvel találkozni. Ha te ezek közé az emberek közé tartozol, egy varázslatos világot nyit neked egy könyvesboltba, ahol sok kalandban lehet részed. A sötét alakok és az izgalmas szereplők azonnal más világba repítenek téged. Izgalom, érdekesség, jó és rossz pillanatok jellemzik ezt a varázslatos könyvet.

Grátisz
Február elején a Zöld Ág Magyar Óvoda ovisainak rendeztünk meseolvasó délelőttöt. A csapat egyik fele a kis csoportosoknak, a másik fele a nagy csoportosoknak olvasott. Felolvastuk nekik kedvenc meséinket, majd együtt nézegettük a mesekönyvek illusztrációit.
Grátisz
Meseolvasás az oviban