A Sztori

A harmadik fejezethez mi Genevieve Gornichec - A boszorkány szíve című könyvet választottuk. Egy ideje már el szeretttük volna olvasni és sokan ajánlották.

A videónk nem bár nem lett két perces, mert a TikTok csak ennyit engedélyezett, de annál nagyobb szeretettel válogattuk össze a szereplőket, helyszíneket, egy kis kedvcsináló gyanánt.
https://www.tiktok.com/@ediverzum1/video/7203304480052399365

Könyvajánló

Legelőször is a borító nyerte el a tetszésünket, utána pedig az, hogy történelmi eseményeket, mítoszt dolgoz fel, ami csapatunk egyik tagját jobban, míg a másikat kevésbé érdekli. Sajnos a könyv olvasása során leginkább a könyv külseje nyerte el a tetszésünket. A legnagyobb problémánk az volt, hogy az egész egy nagy fejezet lett, ezáltal nehéz volt egy-egy résznél abbahagyni az olvasást. Felépítését tekintve, olvastunk már jobbat is, de a szerző 3 részre osztotta a könyvet.

Az események megtörténésénél sokszor nem igazán tudtuk, hogy éppen mi is történik pontosan és kivel. Kissé csapongó jellegűnek mondanánk, ami minket zavart.

Bár nekünk nem igazán nyerte el a tetszésünket, nem igazán kötötte le a figyelmünket, ettől függetlenül még másoknak tetszhet, mert nem vagyunk egyformák. Mi is sok jót olvastunk, hallottunk róla, éppen ezért számítottunk arra, hogy érdekelni fog. Sokáig tartott, amíg sikerült a kötet végére érni. Mint említettük kissé vontatott volt szerintünk, néha már-már untuk a kötetet. A borítón kívül nagyon tetszett, hogy a könyv végén található függelék, amelyben a legfontosabb helyszínekről és szereplőkről olvashatunk bővebben.

Azoknak a lelkes olvasóknak ajánljuk, akik szeretik az északi mitológiát, a fantasy műfajt, ezenkívül nem riadnak vissza az LMBTQ száltól sem. Nem kell előtanulmány, előzetes ismeret a mitológiához, a skandináv világhoz, hiszen e nélkül is élvezhető és érthető a történet. Nálunk nem lett kedvenc kötet, de nem bántuk meg, hogy elolvastuk.