A Sztori

George Orwell Állatfarm

A csapatunknak nagyon tetszett a regényben az, ahogy folyamatosan változtak az állatok törvényei. A kiegészítések voltak azok, amik megszilárdították a disznók hatalmát és elbizonytalanították a többi állatot. Akik még tudtak olvasni a farmon, mindent elhittek, hiszen le volt írva, így meggyőzték magukat, hogy rosszul emlékeznek.
Ezért választottuk a regényből ezt a mozzanatot a videónk témájául.

OlvasóCsalád, Genevieve Gornichec - A boszorkány szíve

A harmadik fejezethez mi Genevieve Gornichec - A boszorkány szíve című könyvet választottuk. Egy ideje már el szeretttük volna olvasni és sokan ajánlották.

A videónk nem bár nem lett két perces, mert a TikTok csak ennyit engedélyezett, de annál nagyobb szeretettel válogattuk össze a szereplőket, helyszíneket, egy kis kedvcsináló gyanánt.
https://www.tiktok.com/@ediverzum1/video/7203304480052399365

Phteven - Addie LaRue láthatatla élete - Rövidre vágva

A videót nagyon sokáig húztuk, mivel nagyon nehéz volt ak ülönböző munkaidőnkkel összeegyeztetni, így végül a csatolt link lett az egésznek a vége.
A könyv az asztalon az egyik Addie kötetünk lesz, aminek a videóban látható képek hangulatát idézte számunkra.
A lány, aki a könyvet lapozza Addie jellegzetes zöld felső - bőrdzseki kombóját viseli, az ujján Addie fa-faragott gyűrűjével, így lehet értelmezni úgy is, hogy Addie olvassa újra a saját életét könyv formájában, aminek az eleme a tényleges könyv végén is megtalálható.